Google Chromecast este un gadget util ce poate fi folosit pentru media streaming de la telefon sau tableta pe un TV, un astfel de dispozitiv poate fi util pentru multi dintre noi. Va prezentam o alternativa la acesta de la Netgear, NeoMediacast, ce ofera aceleasi capabilitati de streaming media alaturi de capabilitati de stocare prin folosirea unui card microSD.

NeoMediacast este compatibil cu orice dispozitiv ce ruleaza sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean, sau mai mare. Fata de Chromecast, NeoMediacast este limitat la continutul disponibil in cloud, acesta vine echipat cu un port micro USD si un slot microSD pentru spatiu suplimentar si playback. Puteti incarca pe un card orice continut media si apoi il puteti folosi in NeoMediacast pentru a le afisa pe TV, fara acces la cloud.

O unealta importanta la Chromecast este faptul ca acesta lucreaza pe mai multe platforme. Daca sunteti un utilizator Android si doriti mai multa viata pentru un TV normal atunci acest dongle poate fi ce cautati. Netgear NeoMediacast este programat sa ajunga pe piata in prima jumatate a acestui an, nu avem nici o informatie despre pretul sau.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.