Nu este un prea mare deranj sa conectezi incarcatorul la telefon dar asta nu inseamna ca utilizatorii de telefoane inteligente nu vor prefera sa isi incarce dispozitivele fara sa foloseasca cabluri. Pe piata sunt mai multe modele ce ofera solutii de incarcare wireless – de la accesorii de incarcare si pana la carcase – iar cateva dispozitive vin cu capabilitatea de a fi incarcate wireless direct din productie.

Acesta este cazul telefoanelor Nexus 4 si Nexus 5. Nexus 4 are un incarcator wireless bun, atat la design cat si in functionare. Incarcatorul original are o forma sferica si functioneaza foarte bine dar nu are designul cel mai stabil de pe piata.

Google a prezentat un nou incarcator ce pune un mai mare accent pe functionalitate si nu pe design. Acesta este compatibil atat cu Nexus 5 cat si cu Nexus 4. Incarcatorul Nexus Wireless Charger este disponibil in magazinul online al Google pentru un pret de 49,99$ in SUA si Canada. Google nu a oferit informatii despre disponibilitatea incarcatorului si in alte zone momentan.

Sursa: Android Community

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.