Noul iPhone SE este disponibil la Quickmobile

Apple iPhone SE

Apple a lansat noul smartphone iPhone SE în urmă cu doar 3 săptămâni și se pare că acesta a ajuns deja în stocul retailerului Quickmobile. iPhone SE este un smartphone ce are același design cu iPhone 5S dar împrumută specificațiile tehnice moderne întâlnite în modelele mai noi ale Apple precum iPhone 6S.

Terminalul are un ecran cu o diagonală de doar 4 inci iar Apple încearcă să ofere utilizatorilor mai modești un telefon cu specificații tehnice mai bune la un preț mai avantajos față de modelele de top.

iPhone SE reprezintă un upgrade față de fratele său iPhone 5S. Apple a inclus procesorul Apple A9, unul dintre cele mai performante dezvoltate de companie, 2GB memorie RAM iar rezoluția afișată pe ecran este de 1136×640 pixeli. Telefonul are o cameră foto principală iSight cu un senzor de 12MP și o dimensiune a pixelului de 1,22µm alături de o cameră foto secundară cu un senzor de 1,2MP cu apertura f/2.4.

Apple a inclus în noul model noul format de imagine Live Photos dar a omis includerea 3D Touch, tehnologie regăsită pe modelele de top lansate anterior de companie. Opțiunile de conectivitate includ Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 4.2, NFC dar și conectivitate la rețea de tip 4G din categoria 4 oferind utilizatorilor o viteză de download de până la 150Mbps.

Quickmobile are pe stoc modelul cu 16GB spațiu intern de stocare care este vândut la un preț de 2.250 Lei dar și modelul cu 64GB spațiu intern de stocare care are un preț de listă de 2.700 Lei.

 

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus