Noul LG G6+ are 6GB RAM și 128GB spațiu de stocare

LG G6+

LG a lansat o nouă variantă a telefonului de top LG G6 lansat la începutul acestui an. Noul LG G6+ este o variantă îmbunătățită a modelului standard disponibile la nivel internațional dar se pare că va fi disponibil doar pe piața locală din Coreea de Sud.

Noul LG G6+ are un ecran QHD+ cu diagonala de 5.7 inci, procesor Qulcomm Snapdragon 821, slot pentru card microSD, 128GB spațiu intern de stocare, 6GB capacitate a memoriei RAM, cameră foto principală cu senzor de 13MP, cameră foto secundară de 5MP alături de Wi-Fi ac, Bluetooth 4.2, NFC, port USB de tip C și o baterie cu capacitatea de 3300mAh cu suport pentru tehnologia de încărcare rapidă Quick Charge 3.0 și încărcare wireless.

Dispozitivul rulează sistemul de operare Android 7.0 Nougat personalizat cu interfața proprie LG UX 6.0 – la fel ca și varianta standard. LG a declarat că va oferi, începând de luna viitoare, noi opțiuni îmbunătățite pentru securitate prin intermediul unei viitoare actualizări.

Noua funcție denumită Face Print va permite utilizatorilor să deblocheze telefonul (atât modelul LG G6 cât și versiunea LG G6+) prin recunoaștere facială. Camera va fi activată când ridicați telefonul în fața ochilor iar compania ne spune că acesta va fi deblocat în mai puțin de o secundă.

LG nu a oferit detalii suplimentare despre prețurile noile dispozitive așa că va trebui să așteptăm să ajungă pe rafturi pentru a le afla.

Telefonul de top LG G6 este disponibil la eMag la un preț întreg de aproximativ 3.300 de lei, varianta cu 32GB spațiu de stocare și un singur slot SIM. Poți vizita pagina produsului de pe eMag pentru mai multe detalii sau pentru beneficia de ofertele disponibile la acest dispozitiv.

         

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus