Zotac a lansat un mini desktop-PC cu procesor Intel Haswell cu cateva saptamani in urma iar acum a prezentat un nou model cu cip AMD Kabini.

Zotac ZBOX nano AQ01 este un desktop PC in miniatura ce foloseste un procesor AMD A5000 quad-core si grafica Radeon HD 8330. Mini-PC-ul are suport pentru DirectX 11.1 si poate reda grafica 3D si HD, pare un bun candidat pentru un PC de sufragerie. Zotac ZBOX nano AQ01 va fi disponibil in doua versiuni: Aq01 Plus ce va avea 4GB memorie RAM si 500GB spatiu de stocare (sistemul de operare nu este inclus) si sistemul de baza AQ01 ce arata ca un product „piele si os”, vine cu procesor, placa de baza, carcasa si cam atat.

Ambele calculatoare in miniatura ofera conectivitate WiFi 802.11ac si Bluetooth 4.0, o antena externa si conexiune internet prin Gigabit Etherner, port HDMI si DisplayPort. Alte optiuni de conectivitate oferite sunt: 5 porturi USB 2.0, 2 porturi USB 3.0, cititor de carduri, un singur slot pentru memoria RAM SODIMM (cu suport pana la 8GB) si suport pentru un hard disk (sau SSD) de 2.5 inch.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.