Compania OnePlus a anunțat în mod oficial noul smartphone OnePlus 2. Dispozitivul deține specificațiile unui smartphone de top la un preț accesibil. Ambele aspecte reprezintă punctele cheie în comercializarea OnePlus 2.

OnePlus 2 are o ramă de magneziu iar toate butoanele fizice sunt metalice. Specificațiile cheie ale telefonului includ un procesor Snapdragon 810 pe 64 de biți ce oferă o frecvență de lucru de 1,8GHz, ecran Full HD cu diagonala de 5,5 inci, 4GB capacitate a memoriei RAM, cameră foto principală cu un senzor optic de 13MP și apertură f/2.0 cu bliț dual LED, cameră foto secundară cu un senzor de 5MP și o baterie cu capacitatea de 3300mAh.

Dispozitivul folosește noul port USB Type-C și rulează sistemul de operare Android 5.1 Lollipop și include un cititor de amprentă (despre care se spune că este mai rapid față de Touch ID folosit în Apple iPhone 6), oferă posibilitatea unei conexiuni 4G la rețea si oferă utilizatorului două sloturi pentru cartela SIM.

Ca și preț, modelul OnePlus 2 cu 16GB spațiu de stocare va avea un preț de aproximativ 330$ iar modelul cu 64GB spațiu de stocare va avea un preț de aproximativ 390$. Este de notat faptul că OnePlus 2, modelul cu 16GB spațiu de stocare are capacitatea memoriei RAM de 3GB.

OnePlus 2 este un smartphone de top la un preț mai accesibil față de celelalte din gama sa. Compania va comercializa produsul pe mai maulte piețe cheie începând cu data de 11 August.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Un comentariu

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.