Free cookie consent management tool by TermsFeed

Player-ul Blu-ray Sony UBP-X500 4K HDR este soluția ideală pentru home cinema pentru vizionarea de conținut de pe discuri Blu-Ray 4K Ultra HD. Acesta permite utilizatorilor să vizioneze în propria locuință titlurile preferate la o rezoluție înaltă, cu un nivel de detalii, culori și luminozitate similare cu cele din cinematograf.

X500 nu este compatibil doar cu discuri 4K Ultra HD Blu-ray așa că utilizatorii pot viziona și asculta conținut de pe mai multe formate – inclusiv Blu-ray, DVD, SACD și majoritatea formatelor digitale, audio și video, de înaltă rezoluție.

Sony UBP-X500
Player Blu-ray Sony UBP-X500

În plus, UBP-X500 include caracteristici avansate care măresc rezoluția (upscaling) pentru orice video la 4K, astfel încât imaginile vor fi detaliate, chiar dacă nu au conținut 4K. Player-ul Blu-ray este ușor de utilizat, cu o gamă largă de funcții, printre care pornire ultra rapidă și standby automat. În plus, aspectul compact al telecomenzii permite o navigare ușoară și precisă prin conținut.

Preț și disponibilitate

Noul player Blu-ray Sony UBP-X500 4K HDR va avea un preț de aproximativ 200€ și va fi disponibil începând cu mijlocul lunii august în magazinele online de specialitate.

Detalii suplimentare poți găsi pe sony.ro.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.