Noul player Blu-ray Sony UBP-X500 4K HDR oferă imagine și sunet de înaltă calitate

Sony UBP-X500

Player-ul Blu-ray Sony UBP-X500 4K HDR este soluția ideală pentru home cinema pentru vizionarea de conținut de pe discuri Blu-Ray 4K Ultra HD. Acesta permite utilizatorilor să vizioneze în propria locuință titlurile preferate la o rezoluție înaltă, cu un nivel de detalii, culori și luminozitate similare cu cele din cinematograf.

X500 nu este compatibil doar cu discuri 4K Ultra HD Blu-ray așa că utilizatorii pot viziona și asculta conținut de pe mai multe formate – inclusiv Blu-ray, DVD, SACD și majoritatea formatelor digitale, audio și video, de înaltă rezoluție.

Sony UBP-X500
Player Blu-ray Sony UBP-X500

În plus, UBP-X500 include caracteristici avansate care măresc rezoluția (upscaling) pentru orice video la 4K, astfel încât imaginile vor fi detaliate, chiar dacă nu au conținut 4K. Player-ul Blu-ray este ușor de utilizat, cu o gamă largă de funcții, printre care pornire ultra rapidă și standby automat. În plus, aspectul compact al telecomenzii permite o navigare ușoară și precisă prin conținut.

Preț și disponibilitate

Noul player Blu-ray Sony UBP-X500 4K HDR va avea un preț de aproximativ 200€ și va fi disponibil începând cu mijlocul lunii august în magazinele online de specialitate.

Detalii suplimentare poți găsi pe sony.ro.

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus