Noul smartphone Blackberry 9720 este oficial cu un display de 2.8inch, camera foto de 5MP si BB7.

Cu siguranta nu este o noutate, in timp ce compania s-a axat pe noul sistem de operare Blackberry 10, aceasta inca a lucrat la versiunea 7. In concluzie: compania Canadiana a anuntat oficial noul smartphone BlackBerry 9720, un dispozitiv cu sistem de operare BB 7.1, tastatura QWERTY si un display de 2.8 inch – un nou telefon pentru cei ce asteptau o noua experienta BlackBerry din trecut.

In timp ce noul telefon a aparut prin multe zvonuri in ultimele luni, 9720 nu este cu nimic mai special. Este un telefon BlackBerry tipic cu o tastatura fizica QWERTY ca si mult cunoscutul trackpad deasupra tastaturii, ceea ce lipseste cu desavarsire in noul BlackBerry Q10. Noul dispozitiv are o camera principala de 5MP si nu are camera frontala din pacate.

9720 are un display de 2.8 inch ce ruleaza o rezolutie de 480x360px, o densitate de piceli de 214ppi. Are un buton dedicat pentru BlackBerry Messenger si abilitatea de a distribui continut simultan pe Facebook, Twitter si BBM.

La stocare, BlackBerry 9720 are un spatiu de doar 512MB dar slotul microSD va permite extinderea spatiului de stocare pana la 32GB. Procesorul sau este Tavor MG1 de 806MHz dar sistemul de operare necesita foarte putine resurse asa ca telefonul va fi capabil sa ruleze majoritatea utilitatilor fara probleme.

Noul telefon BlackBerry 9720 va ajunge pe pietele din Asia, Europa, Orientul Mijlociu si America Latina in spatamanile ce urmeaza. Pretul sau nu este cunoscut inca dar ar trebui sa fie destul de mic.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.