Noutati despre tableta Nexus 8

De ceva vreme nu s-a mai auzit nimic despre Nexus 8. Saptamana aceasta, insa, interesul a fost starnit de un raport dat publicitatii care indica faptul ca inca se lucreaza la aceasta tableta si ca este posibil sa fie lansata la mijlocul anului.

Noutatile sunt aduse de DigiTimes, care afirma ca producatorul noii tablete de 8 inci este Asus, o tableta conceputa sa combata cererea scazuta inregistrata de Nexus 7 anul trecut.

Cea mai interesanta parte a acestui raport dat publicitatii este procesorul tabletei, care nu va fi popularul Snapdragon 800, ci Intel Bay Trial-T, lucru care nu ar fi de mirare daca luam in calcul faptul ca Asus a mai folosit pana acum procesoarele Intel, cel mai recent caz fiind Transformer Book T100.

Pe de alta parte, CEO-ul Intel, Brian Krzanich, a afirmat intr-o declaratie ca „majoritatea tabletelor Android cu procesor Bay Trail vor aparea pe piata in a doua jumatate a anului”. Analizand aceste doua informatii este posibil ca zvonurile lansate de cei de la DigiTimes sa contina un sambure de adevar.

Zvonurile despre existenta unei tablete Nexus 8 au inceput sa apara in luna noiembrie a anului trecut, cand se credea ca producatorul va fi compania LG.

               

Alte articole

1 ComentariuComentează

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus