Google a imbunatatit Google Calendar prin completarea automata a adreselor, o cautare mai buna si suport pentru evenimentele de grup. Noua actualizare, care este disponibila inca de ieri, este menita sa eficientizeze procesul de administrare a agendei. De asemenea, Google a integrat un alt produs al sau, Google Maps, in aceasta aplicatie.

Acest lucru inseamna ca adresa se completeaza automat folosind Google Maps, utilizatorii nemaifiind nevoiti sa o copieze de pe o alta pagina web sau din oricare alta parte. In timp ce utilizatorii tasteaza in casuta „Where”, acestia au la dispozitie o lista de posibile adrese din care pot alege.

Ca si inainte, Google Calendar adauga un link „harta” a intrarilor din calendar, care deschide o intreaga harta Google atunci cand este apasat.

De asemenea, integrarea cu Google search a fost imbunatatita – de exemplu, in timp ce utilizatorul tasteaza „intalnire” sau „pranz” noi rezultate live apar. Lista de rezultate include si detalii legate de data si ora.

Ultimul, dar nu cel din urma, este suportul pentru invitarea grupurilor Google la evenimentele din calendar. Acum exista posibilitatea adaugarii a pana la 10.000 de participanti la o singura intalnire. Partea buna a acestei caracteristici noi este faptul ca se tine cont de dinamica grupului.

Noile caracteristici sunt disponibile in varianta desktop a Google Calendar, dar este posibil ca aceste actualizari sa ajunga foarte curand si pe versiunile mobile.

Share.
Avatar of Mihaela Savu

Pasionata de lumea virtuala, am decis sa ma alatur acestui proiect indraznet, care sper ca va va oferi toate informatiile de care aveti nevoie.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.