Daca va gandeati sa va cumparati un smartphone OnePlus One si nu reuseati deoarece aveati nevoie de o invitatie atunci avem o veste buna pentru voi: Marti este ziua voastra norocoasa. De la 7PM la 9PM EST pe data de 20 Ianuarie, atat modelul de 16GB Silk White (299$) cat si modelul de 64GB Sandstone Black (349$) vor fi disponibile pentru orice doritor.

OnePlus a declarat ca a instituit un sistem pe baza de invitatii pentru a se asigura ca un utilizator nu va cumpara prea multe unitato. Fiind o companie nou, banii reprezinta o problema si nu ar fi fost in regula pentru OnePlus sa ramana cu multe unitati nevandute si sa le distribuie magazinelor locale.

Telefonul OnePlus One are un succes imens, compania a vandut peste 1 milion de unitati anul trecut. Odata ce conturile companiei se maresc, speram ca sistemul de invitatii va fi eliminat.

Pentru a comanda OnePlus One fara invitatie, accesati oneplus.net in ziua de Marti 20 Februarie, in intervalul orar 21-00 ora locala a Romaniei.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Un comentariu

  1. Avatar of Postolachi Dumitru
    Postolachi Dumitru on

    Nu livrează în România nici cu invitație, nici fără invitație… eu am încercat și de Black Friday când era la liber, am primit și invitație și tot n-am putut comanda.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.