Nu aveti nevoie de invitatie pentru a cumpara OnePlus One pe 20 Ianuarie

OnePlus One

Daca va gandeati sa va cumparati un smartphone OnePlus One si nu reuseati deoarece aveati nevoie de o invitatie atunci avem o veste buna pentru voi: Marti este ziua voastra norocoasa. De la 7PM la 9PM EST pe data de 20 Ianuarie, atat modelul de 16GB Silk White (299$) cat si modelul de 64GB Sandstone Black (349$) vor fi disponibile pentru orice doritor.

OnePlus a declarat ca a instituit un sistem pe baza de invitatii pentru a se asigura ca un utilizator nu va cumpara prea multe unitato. Fiind o companie nou, banii reprezinta o problema si nu ar fi fost in regula pentru OnePlus sa ramana cu multe unitati nevandute si sa le distribuie magazinelor locale.

Telefonul OnePlus One are un succes imens, compania a vandut peste 1 milion de unitati anul trecut. Odata ce conturile companiei se maresc, speram ca sistemul de invitatii va fi eliminat.

Pentru a comanda OnePlus One fara invitatie, accesati oneplus.net in ziua de Marti 20 Februarie, in intervalul orar 21-00 ora locala a Romaniei.

Alte articole

1 ComentariuComentează

  • Nu livrează în România nici cu invitație, nici fără invitație… eu am încercat și de Black Friday când era la liber, am primit și invitație și tot n-am putut comanda.

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus