Veti iubi acest mic NUC (Next Unit of Computing) de la Intel, un calculator in miniatura ce are dimensiunile 116.6x112x51.5mm ce ofera o putere surprinzatoare de calcul. Noul NUC de la Intel va avea un pret incepand cu 128$. Acesta foloseste un procesor dual-core Intel Celeron N2820 (Bay Trail) ce ruleaza la o frecventa de 2.39GHz, grafica integrata Intel HD (pana la 756MHz) si o memorie RAM de pana la 8GB la 1333/1600MHz.

Puteti folosi in noul mini PC o unitate de stocare SATA de 2.5 inch, aceasta poate fi HDD sau SSD pentru o viteza imbunatatita iar pe langa acesta, noul NUC are un slot PCIe ce este preinstalat cu o mini placa de retea wireless. Ca si conectivitate, noul PC ofera conectivitate WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth 4.0, WiDi si un port Ethernet alaturi de un port USB 3.0, doua porturi USB 2.0 si HDMI. Avem prezent si o mufa pentru casti/microfon cu suport pentru sunet de iesire pe 8 canale.

Aceasta editie ofera un boot manager grafic de unde va puteti alege sistemul de operare ce il veti rula. Intel considera unitatile PC NUC ideale pentru un PC productiv personal dar poate forta nota putin. O unitate NUC poate fi ideala pentru utilizare media – acesta are un senzor infrarosu pentru o telecomanda sau poate fi folosit ca un server cloud personal etc.

Pretul noii unitati NUC de la Intel va avea un pret incepand cu 128$.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.