Free cookie consent management tool by TermsFeed

Vineri, motorul de cautare Bing.com al Microsoft dar si cateva servicii ca Outlook.com, Cortana si portal.office.com au avut de intampinat cateva probleme. Compania din Redmond a transmis o declaratie detaliind problemele pe care serviciile sale le-au avut. Microsoft spune ca a actualizat serviciile cu un cod eronat si din acest motiv anumite servicii nu au functionat.

Yahoo Search a avut probleme ieri din cauzat celor de la Bing. Utilizatorii ce au incercat sa foloseasca motorul de cautare Yahoo au fost redirectionati catre search.yahoo.com si li s-au afisat o pagina alba sau o eroare.

Nu a fost o coincidenta faptul ca motoarele de cautare Yahoo si Bing nu au functionat in acelasi timp, rezultatele cautarilor Yahoo sunt preluate de la Bing. Cele doua companii au semnat un acord in anul 2009 in care se stipuleaza faptul ca Bing va oferi rezultate pentru cautarile pe web pentru Yahoo pe o perioada de 10 ani.

Problema serviciilor a fost rezolvata.

„In aceasta dimineata, unii clienti au avut mici intreruperi izolate ce au fost si acestea rezolvate,” a spus un purtator de cuvant al Microsoft pentru Reuters.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.