OCZ a anunțat noile modele SSD Trion 150 destinate clienților cu bugete reduse pentru a putea oferi PC-urilor mai vechi un plus de performanță fără o investiție majoră.

Seria Trion 150 reprezintă un update pentru gama Trion 100 existentă deja pe piață și continuă tradiția de a oferi clienților mai mult spațiu de stocare la un preț mai scăzut. În funcție de capacitatea de stocare, prețul per Gigabyte poate ajungepână la 0,28$/GB.

OCZ este o companie subsidiară a Toshiba așa că nu este o surpriză să vedem cum produsele din gama Trion 150 folosesc un controller dezvoltat de Toshiba și tehnologia de 15nm TLC NAND. Unitățile de stocare vor fi disponibile cu 120GB, 240GB, 480GB și 960GB spațiu de stocare. Modelul cu 960GB spațiu de stocare va oferi clienților o viteză secvențială de scriere de până la 550MB/s și de citire de 530MB/s.

Prețul noilor SSD-uri din gama de produse Trion 150 de la OCZ variază de la 46$ și poate ajunge până la 260$ pentru modelul cu cea mai mare capacitate de stocare.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.