Tema Youtube One Channel este proaspat iesita din versiunea beta, aceasta introduce mai multe functii noi dar si imbunatatiri aduse modului in care canalele de utilizator Youtube™ sunt prezentate. In noutatile temei avem posibilitatea sa adaugam un video introductiv ce are rolul sa atraga vizitatorii ocazionali care inca nu sunt abonati la canalul nostru.

Cu tema One Channel, utilizatorii pot arata un clip de introducere vizitatorilor, un scurt rezumat pentru continutul canalului ce este menit sa capteze mai bine atentia acestora si sa determine vizitatorii sa se aboneze la canalul respectiv. Odata ce intra pe canal, vizitatorii au ca intampinare o interfata reproiectata ce se adapteaza automat in functie de dimensiunea si formatul ecranului si asigura o prezentare corecta a continutului pe ecranul unui PC dar si pe tableta sau smartphone.

Au fost adaugate legaturi spre conturile de socializare sau produsele vandute. Inca o functie interesanta permite crearea de liste de redare folosind continutul ce a fost incarcat in canalul propriu sau distribuit in alte canale.

Listele de redare sunt adaugate in noua interfata si sunt puse la dispozitia vizitatorilor canalului Youtube oferind posibilitatea sa vizioneze colectii de videoclipuri in care cele mai noi si interesante sunt separate de cele mai vechi sau sunt alcatuite dupa orice alte criterii relevante pentru detinatorului canalului.

Trecerea la noul design One Channel este optionala, schimbarea poate fi facuta de orice utilizator al Youtube vizitand linkul acesta. Tot aici puteti vizita o colectie de canale care sunt deja personalizate folosind noul design.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.