OnePlus 2 primește actualizarea OxygenOS 2.2

OnePlus 2

Compania OnePlus lansează o nouă actualizare pentru dispozitivul OnePlus 2, aceasta este OxygenOS 2.2. Această actualizare, care a început deja să fie primită de utilizatori, vine cu mai multe rezolvări ale unor probleme existente în sistem dari și numeroase pachete de securitate.

Utilizatorii OnePlus 2 pot observa mai multe rezolvări ale Google Camera dar și posibilitatea de a seta tenta de culoare din setările rapide. Tenta de culoare poate fi setată, o funcție utilă pentru cei ce citesc noapte pe întuneric.

Alte rezolvări mai includ preferințele selecției cartelei SIM din setări dar a fost adăugat și suport NTFS și exFAT pentru OTG, adică pentru dispozitivele de stocare conectate prin intermediul portului micro USB. Actualizarea mai aduce și mai multe pachete de securitate, diferite optimizări generale dar și noi imagini de fundal pentru sezon.

Actualizarea va ajunge treptat la utilizatori așa că nu vă îngrijorați dacă nu ați fost anunțați de aceasta, ar mai putea trece câteva zile până vă ajunge pe smartphone.

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus