Free cookie consent management tool by TermsFeed

OnePlus a oferit detalii despre planurile de actualizare a modelelor de top OnePlus One și OnePlus 2 la Android 6.0 Marshmallow. Informația a fost publicată astăzi pe forumul oficial al siteului companiei.

Potrivit informațiilor publicate, Cyanogen OS va actualiza OnePlus One la Android 6.0 Marshmallow în prima parte a anului viitor. Compania a mai spus că ca actualiza și Oxygen OS pentru OnePlus One atunci când timpul va permite asta. Cel mai recent model de top al companei, OnePlus 2 va primi actualizarea tot în prima parte a anului viitor. Pentru OnePlus 2, compania plănuiește să includă un nou standard Marshmallow API pentru senzorul de amprentă – momentan folosește un API propriu implementat în Oxygen OS.

Pentru recent lansatul OnePlus X, informațiile publicate nu au inclus detalii despre o dată specifică a disponibilității actualizării. Articolul spune că OnePlus lucrează din greu pentru a aduce Android 6.0 Marshmallow cât mai rapid pe OnePlus X. Mai multe detalii referitoare la o dată exactă va fi oferită ulterior. Compania va continua să ofere actualizări pentru Oxygen OS până la disponibilitatea actualizării la Marshmallow. Dat fiind faptul că OnePlus X nu este un model de top, nu ne așteptăm, să primească Android 6.0 Marshmallow în aceiași perioadă ca și OnePlus One și 2.

Odată cu actualizarea, utilizatorii se pot aștepta la funcții ca Doze pentru îmbunătățirea duratei de viață a bateriei, permisiuni personalizate pentru aplicații, îmbunătățiri pentru Google Now cu funcția On Tap dar și multe altele.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.