Free cookie consent management tool by TermsFeed

OnePlus se pregătește de o nouă lansare, compania va prezenta în curând primul său smartwatch. Viitorul smartwatch de la OnePlus va fi lansat alături de telefonul de top OnePlus 9.

În decembrie 2020, Pete Lau, CEO-ul companiei OnePlus, confirma faptul că se lucrează deja la un viitor ceas inteligent care va intra în portofoliul companiei la începutul anului 2021.

Compania lansat pe forum un concurs care sugerează că ni se pregătește ceva nou iar publicațiile internaționale ne spun că OnePlus este gata să lanseze un smartwatch. Data de lansare preconizată este 23 Martie, dată la care va fi lansat și viitorul smartphone de top OnePlus 9, telefon despre care am mai discutat într-un articol anterior.

Conform zvonurilor publicate de Engadget, OnePlus Watch va folosi un design circular și va rula sistemul de operare Wear OS de la Google. Ceasul inteligent va avea un design asemănător cu Oppo Watch RX.

Peste doar 10 zile vom afla toate detaliile legate de noul smartwatch de la OnePlus.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.