La un eveniment ce a avut loc astazi la Beijing, Oppo a dezvaluit doua noi telefoane Oppo R7 si Oppo R7 Plus.

Ambele dispozitive sunt unice in felul lor. Oppo R7 are un ecran AMOLED FullHD cu diagonala de 5 inci iar R7 Plus are un ecran AMOLED FullHD cu diagonala de 6 inci, cel din urm foloseste tehnologia edge-to-edge.

Atat R7 cat si R7 Plus folosesc un cipset Qualcomm 615, un procesor cu opt nuclee pe 64 de biti, 3GB capacitate a memoriei RAM. R7 detine 16GB spatiu intern de stocare iar R7 Plus detine 32GB spatiu intern de stocare, ambele dispozitive detin un slot pentru un cadr microSD ce va poate ajuta la extinderea spatiului de stocare.

Camera foto principala folosita de cele doua telefoane este una cu un senzor de 13MP si lentile f/2.2; R7 ofera autofocus si blit single-LED iar R7 Plus foloseste autofocus cu laser su blit dual-LED. Dispozitivul R7 Plus ofera si un senzor de amprenta pe spate.

Alte specificatii mai includ o baterie cu capacitatea de 2320mAh pentru R7 si 4100mAh pentru R7 Plus alaturi de suport pentru incarcarea VOOC (care, conform companiei, este de 4 ori mai rapida decat incarcarea convetionala – dupa 30 de minute de conectivitate la incarcator, bateria va fi incarcata pana la nivelul de 70%).

Telefonul R7 Plus foloseste recentul ColorOS v2.1 imbinat cu Android 5.1 Lollipop iar fratele sau mai mic foloseste Android 4.4.4 KitKat.

Dupa lansare, telefoanele vor fi disponibile doar in China, pentru inceput iar preturile acestora sunt de 400$ pentru R7 si 480$ pentru R7 Plus.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Un comentariu

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.