Free cookie consent management tool by TermsFeed

OPPO lansează pe piața din România noile telefoane  OPPO A15 și A15s, două dispozitive destinate utilizatorilor care vor să fie în permanență conectați și să se bucure de divertisment online. Telefoanele sunt echipate cu o cameră foto triplă AI și un ecran cu diagonala de 6,52 inci.

Cameră foto triplă cu inteligență artificială

Ambele modele dispun de o cameră triplă cu inteligență artificială care redau întocmai momentele cele mai importante pentru utilizatori. Ansamblul principal de camere este alcătuit dintr-o lentilă principală de 13MP, o lentilă macro de 2 MP și o lentilă de adâncime de 2MP care asigură un efect bokeh natural fundalului din fotografii .

OPPO A15 și OPPO A15s dispun de modul HDR care oferă fotografii clare chiar și în condiții de luminozitate scăzută sau în cazul unei surse de lumină din spatele subiectului. Prin modul Portret Bokeh fotografiile realizate cu camera frontală au un efect natural de bokeh, iar pentru un plus de creativitate, pot fi adăugate 6 filtre speciale. Prin îmbinarea funcțiilor Dazzle Color și Recunoaștere AI a mediului, cele două modele oferă modul AI de Îmbunătățire a cadrului, care poate reda impecabil 21 scenarii de fotografiere diferite.Mai mult, utilizatorii au posibilitatea de a-și îmbunătăți fotografiile prin cele 15 filtre disponibile și clipurile video prin alte 10 filtre.

Smartphone OPPO A15
Smartphone OPPO A15

Specificații tehnice OPPO A15

Modelele OPPO A15 și OPPO A15s dispun de cel mai nou ColorOS 7.2 și un set de caracteristici foarte potrivite pentru utilizatori. Pentru o interfață mai intuitivă, Dark Mode-ul are un contrast îmbunătățit. În același timp, capturile de ecran derulabile sunt utilizabile atât pe conținutul tip portret cât și în modul peisaj ceea ce face înregistrarea informațiilor mult mai ușoară, prin simpla glisare cu trei degete pe ecran. De asemenea, Sidebar-ul Smart oferă un acces rapid la toate aplicațiile importante pentru fiecare utilizator în parte.

OPPO A15s este un smartphone rapid cu o capacitate de stocare de 64GB ce poate fi extinsă la 256GB și un procesor octa-core, MediaTek Helio P35.

Cele două modele sunt extrem de potrivite și pentru pasionații de jocuri, având HyperBoost 2.1, compus din FrameBoost și TouchBoost, care analizează performanța telefonului și își ajustează setările astfel încât să evite reducerea frecvenței cadrelor pe secundă. Prin intermediul unei frecvențe a cadrelor stabilă, jucătorii au o experiență mai cursivă de joc cu un lag scăzut.

Specificații OPPO A15 și OPPO 15s

  • Display: IPS LCD, 6,52 inci, rezoluție 720×1600 pixeli, 269ppi
  • Procesor: MediaTek Helio P35, octa-core, până la 2,35GHz
  • Memorie RAM: 2GB/3GB A15 / 4GB A15s
  • Stocare: 32GB A15 / 64GB, 128GB A15s, slot card microSD
  • Cameră foto principală: triplă, senzor wide 13MP, macro 2MP, adâncime 2MP
  • Cameră frontală: 5MP / 8MP A15s
  • Conectivitate: mufă 3,5mm, microUSB 2.0, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 5.0, GPS, radio FM
  • Senzori: amprentă, accelerometru, proximitate
  • Baterie: Li-Po 4230 mAh, încărcare 10W
  • Sistem de operare: Android 10, personalizat ColorOS 7.2

Disponibilitate și preț

OPPO A15 și OPPO A15s vor fi disponibile începând cu luna aceasta la partenerii OPPO autorizați, în variantele de culori Dynamic Black și Mistery Blue. Prețul noilor telefoane va începe de la aproximativ 750 lei pentru OPPO A15 și poate ajunge până la aproximativ 850 lei pentru OPPO A15s.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.