Orange are oferte bune pentru telefoane la achizițiile online

Oferte online la Orange

Orange are o nouă campanie care aduce prețuri bune pentru telefoane clienților care aleg să facă achiziția direct de pe site. Operatorul are prețuri reduse pentru terminalele iPhone alături de abonamente nelimitate care se potrivesc oricui.

Cele mai bune reduceri sunt disponibile la telefoanele iPhone de la Apple. Orange oferă modelul iPhone 6S la doar 260 Euro alături de abonamentul Orange Me 43 sau 370 Euro pentru modelul iPhone 6S Plus alături de un abonament Orange Me 43. Dacă ne uităm cu atenție putem observa că prețul este unul bun iar dacă mai luăm în calcul și beneficiile abonamentelor atunci totul este mai mult decât ok.

Prețurile reduse la telefoanele iPhone 6S și 6S Plus nu sunt singurele care merită atenția noastră. Tot în această campanie exclusiv online mai putem găsi telefoane bune precum Huawei P8 Lite sau Huawei P9 Lite disponibile la prețuri foarte bune alături de abonamentul recomandat Orange Me 18. Puteți achiziționa modelul P8 Lite doar cu 9 Euro iar modelul P9 Lite cu aproximativ 55 Euro.

Dacă sunteți în căutarea unui abonament de date atunci poți alege abonamentul Orange Net 9 și puteți achiziționa și tableta Vonino Magnet M1 cu o rată lunară de doar 6 Euro și fără avans.

Acestea sunt doar câteva oferte disponibile la Orange în această perioadă. Campania este disponibilă exclusiv pentru utilizatorii care aleg un telefon nou sau un abonament de pe site.

Vizitează pagina campaniei de pe orange.ro pentru a afla mai multe detalii.

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus