Free cookie consent management tool by TermsFeed

Orange a deschis un nou smart shop la Timișoara, este cel cu numărul patru deschis în România. Noul smart shop este amplasat în cadrul Timișoara Shopping City și își așteaptă clienții de luni până duminică cu o abordare personalizată a serviciilor și o experiență digitală impresionantă.

Orange smart shop este un magazin care reconectează oamenii cu tehnologia, un loc în care broșurile sau contractele de hârtie au fost înlocuite prin soluții digitale.

Orange smart shop din Timișoara este împărțit în zone care descriu situațiile în care oamenii interacționează cu tehnologia, precum „Acasă” sau „În mișcare”, dar și spații special create pentru a facilita experiența de cumpărare a clienților. Astfel, în zona „Shop” pot fi găsite produsele Best Deal, iar la biroul „Expres” clienții pot solicita informații, face sesizări, schimba SIM-ul sau prelua produsele comandate online.

În universul „Acasă” clienții au șansa de a testa serviciul Orange TV, dar și dispozitive inteligente pentru casă, precum becul inteligent care funcționează cu ajutorul unei aplicații mobile.

La secțiunea „În mișcare”, vizitatorii pot testa o gamă diversificată de dispozitive, timp în care beneficiază de Wi-Fi-ul gratuit disponibil în shop.

Prin aplicația și contul Contul meu Orange, clienții au vizibilitate asupra stocurilor, pot localiza magazinul dorit, au opțiunea de a programa vizita în shop, de a rezerva și comanda produse online.

Oferta specială de lansare Orange smart shop Timișoara, valabilă până pe 26 decembrie 2015:

  • 60 euro reducere la achiziționarea Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S6 Edge, Samsung Galaxy S6 Edge+, Sony Xperia Z5, HTC One M9, Huawei P8, LG G4
  • 30 euro reducere pentru toate celelalte telefoane sau tablete 4G achiziționate alături de un abonament nou sau la reînnoirea contractului pe o perioadă de 24 de luni
  • 25% reducere la toate accesoriile, inclusiv la produse conectate și wearable

Până în acest moment, trei alte magazine Orange au fost deschise sub noul concept la Cluj, București și Iași.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Un comentariu

  1. Avatar of Dana

    Super idee! Smart shop-urile par mai mari si mai complexe decat un magazin obisnuit. Intrucat tehnologia progreseaza atat de mult, poate se vor extinde si acestea. Ce e mai placut e ca vine din partea Orange, ce domina(sau ar trebui sa domine) piata in acest moment, avand un semnal excelent, in special pentru navigarea pe internet.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.