Free cookie consent management tool by TermsFeed

Orange a publicat pe site ofertele de sărbători pentru abonamentele de voce, televiziune și internet. Operatorul mobil aduce clienților oferte impresionante la prețuri de sărbătoare.

Oferta Orange la abonamentele de voce oferă o cantitate generoasă de trafic la internet, pachetele de internet fix sunt disponibile la reducere iar ofertele pentru pachetele Orange Open au trafic bonus, telefoane la prețuri speciale dar și reduceri interesante la abonamentul lunar.

Oferta pentru abonamentele de voce

Oferta de iarnă de la Orange aduce clienților noi sau existenți bonusuri impresionante. La activarea unui abonament nou sau la prelungirea unuia existent de minim 14 euro (sau internet de minim 12 euro) primești bonus trafic de date, telefoane de la 0 euro sau ochelari VR la un preț special.

Orange aduce în oferta de sărbători 100GB bonus internet 4G pe care îl poți folosi oricum vrei pe toată perioada contractului, telefoane care pot fi achiziționate cu 0 euro iar ochelarii Orange VR1 sunt disponibili la un preț special de 19 euro.

Oferta de telefoane include:

  • LG K4 poate fi cumpărat la 0 euro alături de abonamentul Orange Me 17
  • HTC Desire 530 este disponibil la 9 euro la abonamentul Orange Me 20
  • Orange Neva 80 este disponibil la 9 euro la abonamentul Orange Me 25
  • Samsung Galaxy A5 2016 este disponibil la 9 euro la abonamentul Orange Me 30 și nu numai.

Oferta pentru internet fibră și televiziune

Pachetele de servicii cu abonament la internet prin fibră optică și televiziune sunt disponibile la prețuri foarte bune. Combinația de servicii ți se poate potrivi de minune iar ofertele din această perioadă te pot încânta.

Primul pachet include Oferta Home Net 100 care are o conexiune la internet cu 100Mbps viteză de download și până la 30Mbps viteza de upload la un abonament lunar de 8,75 euro iar oferta Home TV prin cablu (abonamentul analog) cu 54 de canale HD la un abonament lunar de 7,5 euro pe lună. Abonamentul lunar al pachetului Home Net 100 + Home TV este de 10 euro pe lună, redus de la 16,25 euro pe lună.

Un alt pachet include Home Net 300 care are ca beneficii o viteză de download de până la 300Mbps și 150Mbps viteza de upload alături de abonamentul TV Home TV Explore care include 81 de canale TV, totul la un abonament lunar de 12 euro pe lună (abonament redus de la 18,75 euro pe lună).

Ambele pachete de servicii includ instalare gratuită, TV Box HD inclus pentru abonamentul Explore, router Wi-Fi cu doar 1 euro pe lună și la alegere 10 euro reducere pentru fiecare an de vechime în rețea sau 6 luni de abonament gratuit.

Pachete complete cu internet fibră + TV + Voce

Un pachet promoțional interesant este Orange Open 25 care include:

  • abonamentul fibră optică Home Net 500
  • abonamentul Home TV Global cu 121 de canale din care 18 HD și TV Box HD inclus
  • abonamentul voce Orange Me 14 cu 2GB trafic nelimitat, 300 minute internaționale, 100GB trafic suplimentar pe mobil și nelimitat minute și mesaje naționale.

Acest pachet include 6 luni gratuite la serviciile fixe sau reducerea de fidelitate de 10 euro pentru fiecare an petrecut în rețea dar și telefonul Lenovo Vibe B la 0 euro prin programul Buy-Back. Abonamentul pachetului Orange Open 25 este de doar 25 de euro pe lună (abonament lunar redus de la 36,5 euro pe lună).

Oferta de iarnă de la Orange este una foarte atractivă, atât pentru clienții existenți cât și pentru clienții care vor să își prelungească abonamentul în rețea. Vizitează orange.ro pentru mai multe informații sau pentru a-ți găsi pachetul potrivit pentru tine.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.