Orange mai face un pas inainte pe piata de televiziune prin anuntarea stick-ului Orange TV. Dispozitivul contecteaza televizorul la smartphone sau tableta permitand utilizatorilor sa urmareasca filme, seriale, emisiuni si canale TV. Dispozitivul poate fi asemuit cu Chromecast de la Google sau cu dispozitivul de media streaming Miracast.

„Stick-ul Orange TV continua traditia pe care am inceput-o cand am lansat serviciul de televiziune ca unul multi-ecran. Este un produs inovator, care raspunde nevoii iubitorilor de televiziune de a avea libertate totala pentru a urmari continut TV si flexibilitate in alegerea ecranului. Faptul ca Romania este prima tara a Grupului nostru in care lansam produsul ne onoreaza si demonstreaza inca o data importanta pe care o acordam dezvoltarii continue a serviciului Orange TV.” a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer la Orange Romania.

Dispozitivul poate fi utilizat de utilizatorii seviciilor Orange TV prin satelit sau de utilizatorii Orange TV pe internet; acestia vor putea reda continutul video direct pe ecranul televizorului prin intermediul aplicatiei Orange Tv Go.

Stick-ul Orange TV are dimensiunilr: 86,5x28x13mm fi poate fi folosit oriunde pe teritoriul Romaniei. Pentru a testa nou dispozitiv, compania a oferit pentru 100 de clienti ai sai un dispozitiv iar parerile acestora pot ajuta la ultimele verificari inainte de a il introduce in oferta comerciala.

Mai multe informatii despre serviciul Orange TV pot fi gasite pe orange.ro .

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Un comentariu

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.