Overmax Camroad 6.0 este o nouă cameră dedicată montării în autoturism ce permite o filmare constantă a traseului parcurs. Noua cameră auto va filma toate detaliile unei călătorii și va salva filmarea pe un card de memorie.

Poate fi atașat un card de memorie cu un spațiu de stocare de până la 32GB iar camera folosită este una cu un unghi mare de capare de până la 170 de grade oferind imagini surprinzătoare. Alte detalii mai includ un ecran cu diagonala de 4 inci alături de un detector de mișcare și un microfon ce ajută la înregistrarea sunetului.

Camroad 6.0 are o funcție utilă de pornire automată ce pornește și oprește camera în funcție de starea motorului iar carcasa sa metalică îi oferă un design modern dar și o rezistență bună.

Noua cameră auto Overmax Camroad 6.0 va ajunge pe rafturile magazinelor începând cu luna Februarie la un preț recomandat de 469 de lei. Selgros va fi primul magazin ce va comercializa produsul.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.