Papa Francisc a obținut 100 de mii de fani în doar o oră

Papa Francisc pe Instagram

Papa Francisc este un promoter modern al religiei, acesta a decis să folosească Instagram ca și canal de promovare. Contul oficial a fost creat sâmbătă iar prima imagine publicată este una cu acesta în genunchi, rugându-se. Numele de utilizator folosit este “Franciscus” iar alături de prima imagine a fost publicat textul “pray for me” în 9 limbi.

Prima informație despre crearea unui cont oficial pe Instagram a apărut în presă a apărut Joi, la câteva săptămâni după ce Papa Francisc s-a întâlnit cu Kevin Systrom, CEO al Instagram. Cei doi au discutat despre posibilitatea ca Papa să folosească populara rețea de socializare.

Când contul a devenit public, Kevin Systrom s-a alătura veștii cu o imaginea a celor doi. Fotografia a fost publicată alături de un mesaj ce spune:

A fost un moment incredibil să îl văd astăzi pe Papa Francis publicând prima sa postare pe Instagram astăzi. @franciscus, bun venit în comunitatea Instagram! Mesajele tale de smerenie, compasiune și milă vor dăinui.

Poate nu știați dar sâmbătă s-a sărbătorit a 3-a aniversare a inaugurării Papei Francisc. Acesta s-a alăturat comunității Instagram pentru a face mai ușoară comunicarea cu toți catolocii din întreaga lume.

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus