CES 2014 a inceput si am aflat ce anunt „special” a avut Pebble la eveniment. Cu cateva saptamani in urma s-a zvonit in presa de lansarea Pebble Appstore, magazinul de aplicatii a fost anuntat oficial si va fi lansat pana la sfarsitul lunii. Magazinul de aplicatii va include categorii ca Baily Living, Remote Controls, Gamees, Notfications, Tools & Utilities, Sports & Fitness si Watchfaces. Devzoltatorii ce doresc sa contribuie cu aplicatii vor trebui sa si le publice pana pe 9 Ianuarie.

2013 a fost un an bun pentru Pebble, compania a vandut peste 300.000 de ceasuri iar 2014 poate fi un an chiar mai bun.

Pebble a anuntat si noul smartwatch Pebble Steel, acelasi ceas Pebble dar cu functii premium. Noul ceas va avea CNC (machined stainless steel sound), Gorilla Glass si protectie impotriva urmelor lasate de degete. Ceasul va fi disponibil in mai multe versiuni: Brushed Stainless si Black Matte, ambele modele vor veni cu doua benzi. Noul smartwatch poate fi comandat incepand de astazi de pe site-ul oficial getpebble.com pentru pretul de 249$.

Pebble a anuntat si noii sai parteneri: Pandora, ESPN si Mercedes Benz, puteti urmari aplicatiile acestora in videoclipul de mai jos.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.