Philips X586 este disponibil în oferta Digi Mobil la 700 lei

Philips X586

Digi Mobil își mărește portofoliul de produse și include în ofertă noul smartphone Philips X586. Telefonul este proaspăt lansat pe piața locală de la noi din țară iar Digi Mobil pune la dispoziția clienților noul dispozitiv. Philips X586 este un smartphone dual SIM cu specificații de nivel mediu și compatibil cu rețeaua 4G LTE de la Digi Mobil.

“Philips X586 are încorporată tehnologia SoftBlue care diminuează efectul nociv al luminii albastre asupra vederii utilizatorilor”

– Radu Ionescu, reprezentant distribuție telefoane mobile Philips.

Telefonul are un ecran cu diagonala de 5 inci, rezoluție HD de 720×1280 pixeli, procesor quad-core de 1GHz, 2GB capacitate a memoriei RAM și 16GB spațiu intern de stocare cu suport pentru card microSD cu o capacitate maximă de 128GB. Dispozitivul are o ramă metalică, senzor pentru citirea amprentelor, Bluetooth 4.0, GPS, Wi-Fi 802.11 b/g/n și o baterie cu capacitatea de 3000mAh.

X586 este un smartphone mid-range care dispune de un modem 4G LTE, are două sloturi SIM și rulează sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow personalizat de Philips cu o interfață proprie.

Nu este un telefon cu specificații de top dar este unul capabil să ofere utilizatorilor o autonomie bună pentru o utilizare normală. Philips X586 este disponibil la 700 de lei alături de un abonament Digi Mobil. RCS&RDS oferă clienților posibilitatea de a achita telefonul în rate direct pe factură. Pentru mai multe detalii puteți vizita rcs-rds.ro.

Foto: phonearena.com

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus