Plants vs. Zombies 2 ajunge pe Android

In timp ce utilizatorii iOS a avut o actualizare a jocului Plants vs. Zombies 2, utilizatorii Android au fost lasati in urma. Luna trecuta, mai multe surse au sustinut ca jocul va fi disponibil si pentru Android in aceasta luna, acesta este disponibil in Google Play Store gratuit.

Data initiala de lansare a jocului a fost in luna Iulie dar au fost nevoie de mai multe verificari aditionale inainte de lansare, lansarea oficiala a fost limitata pentru cateva regiuni din cauza monetizarii.

Plants vs. Zombies 2 a fost lansat original pe platforma iOS, jocul a atins un numar de 25 de milioane de descarcari pana pe 2 Septembrie si un rating de 4.5 din 5 stele de rating dar si un numar de 81.000.000 de ore jucate. Numerele au crescut de atunci iar disponibilitatea jocului pentru gamerii Android va fi, fara indoiala, un impact substantial in marirea acestor statistici.

Jocul aduce toate “bunatatile” asteptate si este disponibil in Play Games. Jocul este gratuit in sine dar ofera anumite functii pentru cumparare ca achizitia de puncte ce ofera beneficii gamerilor.

Pentru a descarca Plants vs. Zombies 2 pentru Android viziteaza Play Store.

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus