In ultima perioada au existat mai multe zvonuri despre noile telefoane pe care Microsoft le va lansa. Even Zauba, baza de date de import/export din India a dezvaluit doua noi dispozitive Lumia, posibil succesoare ale Lumia 830.

Nu este prima data cand ies la iveala zvonuri despre Lumia 940 si Lumia 940 XL. Au mai aparut in presa fotografii ale dispozitivelor dar aceasta este prima data cand apar si informatii despre specificatii. Ambele telefoane sunt modele de top ale Micorosoft ce difera destul de putin.

Specificatiile telefonului Microsoft Lumia 940 includ un ecran cu diagonala de 5,2 inci ce ofera o rezolutie de 2560×1440 pixeli, 3GB capacitate a memoriei RAM, 32GB spatiu intern de stocare, camera foto principala cu un senzor de 20MP si o baterie cu capacitatea de 3000mAh.

Microsoft Lumia 940 XL are un ecran mai mare cu diagonala de 5,7 inci oferind aceeasi rezolutie, un procesor Snapdragon 808 iar singura diferenta fata de fratele sau mai mic ar fi bateria, versiunea XL detine o baterie cu capacitatea de 3300mAh.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.