Free cookie consent management tool by TermsFeed

Un difuzor portabil se poate dovedi un partener de încredere atunci când ai nevoie de el. Portabilitatea și calitatea sunetului sunt printre cele mai importante aspecte ale unui astfel de produs iar modelul AM08 dezvoltat de Huawei se poate încadra foarte ușor în aceste cerințe.

Huawei AM08 este un difuzor portabil care folosește o conexiune Bluetooth pentru redarea sunetului de pe dispozitivul împerecheat. Puterea debitată este de 1,8W dar puterea sunetului vă va încânta de la început deoarece sunetul este destul de puternic și foarte clar. Sunetele la frecvențe joase vă vor încânta și ele deoarece acest difuzor portabil are capacitatea de a le reda mult mai bine decât v-ați putea aștepta.

Designul folosit de Huawei este unul foarte plăcut. Compania denumește aspectul dispozitivului ca fiind forma elegantă a unei lebede. Forma este una plăcută, difuzorul pripriu-zis este la vedere, orientat în sus, acoperit de panoul de control și luminat folosind un mic LED de culoare roșie la interior care pare că „respiră”. Panoul de control are un LED indicator de stare dar și alte patru butoane de utilizate pentru reglarea volumului sau schimbarea melodiilor.

Huawei AM08
Huawei AM08

În partea de jos, sub dispozitiv putem găsi butonul On/Off iar în partea din spate avem portul microUSB care este folosit pentru încărcarea bateriei interne. Butoanele de pe panoul de control sunt capacitive și iluminate folosind LED-uri de culoare roșie. Specificațiile tehnice ne arată și faptul că micul difuzor are încorporat și un microfon așa că poate fi folosit și ca un dispzoitv de tip hands-free pentru convorbiri telefonice sau VoIP prin casă sau chiar în mașină.

Specificațiile tehnice includ o conexiune Bluetooth 4 cu profilele HS, HF, A2DP și AVRCP, microfon încorporat, un difuzor cu puterea de 1,8W, indicator de stare LED, butoane capacitive pentru control, baterie cu capacitatea de 700mAh care este capabilă să ofere energie pentru până la 4 ore de utilizare.

Controalele disponibile de pe panoul superior pot fi folosite pentru controlul volumului sau pentru controlul melodiilor redate (înainte și înapoi). Puteți conecta cel mult două dispozitive la acest mic difuzor portabil.

Huawei AM08
Huawei AM08

Gadgetul este unul micuț: are dimensiunile de 83x83x80mm (L x l X I) și cântărește 244 de grame. La prima vedere pare un dispozitiv cu un aspect foarte plăcut care se poate încadra în orice colț din casă. Sunetul este redat destul de puternic și clar, având în vedere dimensiunile reduse iar calitatea frecvențelor joase sunt și ele surprinzătoare. Pe mine m-a impresionat și nu mă așteptam la aceste calități din partea lui. L-am folosit într-un colț al camerei iar sunetul s-a propagat de minune în întreaga cameră, ca și cum aș fi folosit un sistem audio 2.1 cu o putere mai mare.

Mic, puternic, sunet de calitate și un preț la care nu v-ați fi așteptat: în jur de 100 de lei. Difuzorul portabil Huawei AM08 este un accesoriu interesant, ocupă puțin spațiu și se poate dovedi util, mai ales în situația în care nu puteți folosi unu sistem audio de mici dimensiuni. A funcționat de minune conectat la telefon și la laptop.

Pe pagina noastră de Facebook, @TechCafeRo,  puteți găsi mai multe imagini cu acest produs.

Concurs: câștigă un voucher în valoare de 25 de lei!

Dacă ai ajuns până aici atunci te poți bucura deoarece ai șansa să primești un voucher cadou din partea GSMNet. Tot ce trebuie să faci este să intri pe gsmnet.ro, să răsfoiești produsele de pe site și să ne spui, într-un comentariu la acest articol, ce alte produse ai vrea să cumperi de la GSMNet.

Mecanismul este simplu, intri pe site, vezi ce produse sunt disponibile și ne spui aici ce ți-ai dori să îți cumperi. Avem câteva vouchere și vor fi oferite în ordinea comentariilor primite și nu prin tragere la sorți. Câștigătorii vor fi contactați prin intermediul adresei de email din comentariu (așa că este super dacă folosești o adresă de email valabilă).

Avem de dat 10 vouchere iar concursul este valabil până luni, 31 Octombrie  Miercuri, 30 Noiembrie.

Difuzorul portabil Huawei AM08 ne-a fost pus la dispoziție de GSMNet.ro.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

7 comentarii

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.