Profesionisti din domeniul IT vor fi prezenti la cea de-a doua editie Transilvania IT Forum 2015 in perioada 21-22 Mai , Hotel Hohe Rinne – Paltinis .

Pentru al doilea an consecutiv, TOP TECH organizeaza acest eveniment in parteneriat cu cele mai cunoscute branduri la nivel international: XEROX , HP, CISCO, TOSHIBA, DELL, EPSON, VMWARE, ZTE, DACORA PRINT, FORTINET, BACHMANN si isi propune sa aduca in atentia comunitatii IT din Transilvania cele mai noi tehnologii si solutii de business din domeniu.

“Inovatie si beneficii pentru mediul de birou”, “Solutii de gestionare a documentelor printate “, “Tendinte in evolutia sistemelor IT” sunt doar cateva din subiectele abordate de producatorii IT in cadrul forumului.

Pentru 2015, agenda evenimentului cuprinde pe langa prezentarile partenerilor prezenti si sesiunile demo, unde vor fi prezentate de catre specialistii invitati , echipamente si tehnologii de ultima generatie.

Din anul 2014,TOP TECH a deschis seria evenimentelor Transilvania IT Forum, evenimente dedicate profesionistilor din domeniul IT si managerilor de companii din sistemul privat si cel de stat.

TOP TECH este o companie privata cu capital integral romanesc, fondata in 1992, dispune de sedii in Deva, Sibiu, Medias, Timisoara, Alba Iulia si Cluj-Napoca si este unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii IT şi de sisteme tehnice de securitate din Transilvania.

Compania asigura o gama larga de servicii: suport tehnic si comercial pre- si post-vanzare, audit si consultanta pentru definirea solutiilor optime, servicii de instalare, intretinere si reparatii echipamente, instruire operatori, service cu diferite optiuni de contract in garantie si post-garantie: carry-in (uzual) sau on-site (pe baza de contract), diverse facilitati financiare.

Mai multe informatii puteti gasi pe site-ul oficial: translvaniaitforum.ro

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.