Prynt: carcasa ce transforma telefonul in studio foto

Prynt

Am vazut destul de initiative pentru printarea fotografiilor cu dispozitive diferite de la ZenCam la Polaroid Socialmatic. Mai putem adauga la aceasta lista si carcasa Prynt care este cam ceea ce suna: o carcasa pentru smartphone ce printeaza fotografiile.

Prynt nu este disponibil inca dar va ajunge pe Kickstarter la inceputul anului viitor dar, inainte de asta, initiatorii proiectului, un startup din Franta, a demonstrat functionalitatea dispozitivului publicatiei TechCrunch. Echipa lucreaza la dezvoltarea acestui dispozitiv de mai bine de un an de zile.

Prynt este simplu de utilizat, aceasta vine impreuna cu o aplicatie pe care utilizatorii o pot instala si comunica cu carcasa pentru a trimite imaginile la printare. Partea de imprimare functioneaza prin ibcalzirea cernelei pe hartia fotografica. Momentan, un proces de imprimare dureaza aproximativ 50 de secunde dar in viitor acest timp ar putea scade pana la 30 de secunde.

Telefoanele cu ecrane de 4 inci pot functiona impreuna cu dispozitivul dar un dispozitiv de montare va fi disponibil pentru a functiona cu dispozitive mai mari. .

Carcasa va avea un pret de 99$ atunci cand va fi disponibila pe Kickstarter.

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus