Reddit are de acum o aplicație pentru iOS și Android

Reddit

Reddit a lansat, într-un final, prima aplicație mobilă pentru platformele iOS și Android. Înainte de dezvoltarea propriei aplicații, compania a achiziționat alternativa Alien Blue. Aplicația Alien Blue va fi înlăturată din magazinele de aplicații ca urmare a lansării aplicației oficiale Reddit.

Experiența dintre aplicația Reddit și Alien Blue nu este una foarte diferită. Prin intermediul aplicației pentru dispozitivele mobile, Reddit oferă utilizatorilor o experianță grafică complet diferită față de ce oferă pentru versiunea desktop.

Experiența folosirii aplicației este similară cu folosirea altor aplicații mobile populare ca Twitter sau Tumblr. Aceasta are tot ce are și site-ul web oferind utilizatorilor doar o nouă interfață mai prietenoasă și o experiență de utilizare mai intuitivă.

Utilizarea serviciilor Reddit prin intermediul browser-ului este una foarte greoaie și neintuitivă iar experiența vizuală lasă de dorit. Dificultatea în utilizare și confuzia care poate fi creată de site a dus la lansarea unei aplicații ce poate oferi utilizatorilor o nouă exoeriență în utilizarea serviciului Reddit.

Aplicația poate fi descărcată gratuit de pe magazinele de aplicații Google Play Store sau iTunes App Store folosind butoanele de mai jos:

         

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus