Free cookie consent management tool by TermsFeed

Retailerul Gearbest ne surprinde cu încă o campanie de reduceri, de această dată la brățările fitness și la ceasurile inteligente. Prețurile produselor încep de la doar 16$ pentru anumite modele de brățări fitness așa că dacă sunteți în căutarea unui astfel de produs acum aveți ocazia să achiziționați unul.

Nu cred că mai este cazul să facem o prezentare pentru magazinul online Gearbest deoarece nu este prima dată când scriem despre acesta sau despre produsele din portofoliul magazinului.

Piesa centrală a campaniei este ceasul inteligent Ulefone Gw01 pentru care este organizat și un Cash Back unde clienții își pot recupera suma plătită pentru produs. Dacă în perioada 23-30 Mai cumpărați ceasul inteligent Ulefone Gw01 veți intra automat într-o tragere la sorți ce va avea loc pe data de 31 Mai. Căștigătorii vor primi înapoi suma plătită pentru ceas, cu alte cuvinte, dacă sunteți o persoană norocoasă puteți intra gratuit în posesia ceasului.

Brățara fitness Xiaomi Mi Band 1S poate fi achiziționată la un preț de doar 16$. Aceasta este una din cele mai căutate brățări fitness din lume iar Xiaomi este o companie destul de cunoscută, chiar și la noi în țară. Brățara poate fi folosită pentru a monitoriza bătăile inimii, bateria are o autonomie de până la 10 zile, permite monitorizarea activității fizice sau monitorizarea calității somnului.

Ceasul DM88 este oferit clienților la un preț redus până la 40$. Ceasul este util pentru a afișa notificările de tip push de pe telefon despre mesajele SMS; Wechat, Twitter dar și pentru a controla de la distanță camera foto, pentru a controla redarea muzicii. Produsul poate îndeplini și funcțiile unei brățări de fitness.

Un alt model interesant de smartwatch este K88H care vă poate încânta și cu designul său atrăgător. Acest ceas folosește un procesor MTK2502 și este capabil să îndeplinească cu ușurință și funcțiile unei brățări fitness alături de altele uzuale ale unui ceas inteligent: afișarea notificărilor de pe telefon sau controlul de la distanță pentru diferite funcții. Ceasul poate fi cumpărat la un preț de 47$.

Acestea sunt doar câteva exemple de produse din oferta magazinului. Campania este una de tip Flash Sale așa că produsele sunt oferite fie pe perioade scurte de timp fie în stoc limitat iar dacă vă interesează un anume produs este cazul să acționați rapid.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.