UniVRse este cea mai mare sală de jocuri în realitate virtuală din România iar aceasta se deschide în București, sâmbătă, 14 Aprilie. Noua sală de jocuri de va ajuta să pășești și să experimentezi universul realității virtuale, grație celor mai performante gadgeturi de pe piață: platformele KatWalk aduse în premieră în țara noastră, cele mai multe perechi de ochelari VR HTC Vive din România, simulatoare de curse și escape room.
Platformele omnidirecționale KatWalk vă permit deplasarea în timp real, toate mișcările din mediul fizic fiind redate în mediul virtual, integrându-te astfel în jocul propriu-zis. Experiența de joc oferită de aceste platforme devine și mai intensă datorită faptului că odată conectat la acestea, utilizatorul poate parcurge distanțe nelimitate, spre deosebire de ochelarii VR care impun o limită de 5m în mișcare.
O multitudine de activități de unde poți alege
UniVrse vă pune la dispoziție aproximativ 100 de jocuri și aplicații single și multi-player, dintre cele mai diverse genuri, de la acțiune, aventură, sport, indie, horror, până la escape room și jocuri pentru copii.
Și aspectul educativ este foarte important pentru UniVRse, de aceea, vă oferă un modul educațional complex ce acoperă mai multe domenii : puteți studia îndeaproape corpul uman, sistemul solar, orice oraș sau clădire prin Google Earth VR, puteți desena în 3D sau vă puteți înfrunta diferite fobii cum ar fi frica de zbor de exemplu. Învățarea se realizează mult mai ușor, datorită modului interactiv și interesant al realității virtuale în care se desfășoară aceasta.
UniVrse este un spațiu destinat iubitorilor de gaming și de tehnologie, dar și celor care doresc să evadeze din cotidian și să experimenteze lumea captivantă a realității virtuale alături de prieteni sau individual.
Compania care deține sala UniVRse este un start-up 100% românesc, care își propune să promoveze inovația tehnologică și să o pună la dispoziția elevilor, studenților și tuturor celor interesați de acest domeniu. Acest proiect este un parteneriat de succes între Mircea Matei, un tânăr antreprenor cu background în psihologie și Claudiu Lupaș, un renumit antreprenor român, ambii susținători ai noii tehnologii și pasionați de realitatea virtuală și mai ales de aplicabilitățile acesteia.