Free cookie consent management tool by TermsFeed

Techcelerator, cel mai mari accelerator din România pentru startup-uri de tehnologie, se extinde în Europa de Sud-Est prin lansarea Scale Match, primul matchathon regional. Scale Match își propune să faciliteze accesul startup-urilor de tehnologie la parteneri strategici din regiune și la finanțare.

Program dedicat start-up-urilor cu soluții scalabile la nivel internațional

Programul vizează companiile care dezvoltă soluții în domeniul Fintech, eHealth, companiile care integrează inteligența artificială și dezvoltatorii de soluții de tipul SaaS aflate în faza Market Ready. Pentru a fi eligibile, startup-urile trebuie să aibă soluții scalabile la nivel internațional, un model de business sustenabil și o echipă ambițioasă.

Aplicațiile sunt deschise aici, până pe 13 aprilie 2021, iar rezultatele vor fi anunțate pe 19 aprilie 2021. Până la 40 startup-uri vor fi selectate pentru a intra în programul de matchmaking. Scale Match se va desfășura online, prin sesiuni unu la unu cu investitori și parteneri strategici.

Pentru acest program s-au alăturat peste 20 de investitori și parteneri corporate în căutare de oportunități de investiții și parteneriate.

Programul se adresează companiilor din 15 țări: România, Bulgaria, Slovenia, Georgia, Armenia, Turcia, Albania, Bosnia și Herțegovina, Croația, Kosovo, Muntenegru, Macedonia de Nord, Serbia, Macedonia de Est și Tracia, Moldova.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.