Free cookie consent management tool by TermsFeed

Gamerii români au șansa să se lupte cu alți jucători din Europa în cadrul campionatului Teamfight Tactics Star.

Competiția europeană dedicată popularului joc Teamfight Tactics din 2020 a fost urmărită cu sufletul la gură de fanii din lumea întreagă. Cupa Campionatului Mondial TFT: Galaxy a fost câștigată de Double61, un francez de 16 ani, care a demonstrat că scena eSports de TFT din Europa reprezintă una dintre cele mai competitive. 

Cei mai buni jucători concurează la campionatul european Teamfight Tactics Star

Acum, cei mai buni jucători au o șansă de a concura la campionatul european TFT Star împotriva altor jucători din Europa Centrală, Germania, Austria și Elveția. În cazul României, doi dintre cei mai buni jucători vor avea oportunitatea de a se califica în campionat. 

Pentru a se califica la turneu, orice jucător va trebui să joace cel puțin zece meciuri ranked, etapă care a început deja. Vor fi luate în considerare poziționările din clasament din data 25.04.2021 la ora 23:59. Toate meciurile care încep înainte de sfârșitul acestei perioade vor fi luate în considerare, chiar dacă se încheie după termenul limită. În caz de egalitate, rezultatele meciurilor jucătorilor vor fi comparate, inclusiv cele mai bune poziții în clasament (primul loc și top 4) și numărul de victorii.  

Premii de până la 4.000 euro pentru primul loc

Valoarea premiilor este de 4.000 euro (locul 1), 2.000 euro (locul 2), 1.500 euro (locul 3), 1.000 euro (locul 4) și 350 euro (locurile 5-8). 

Campionatul TFT Star începe pe 10.05.2021 și va dura trei săptămâni, iar marea finală va avea loc pe 31.05.2021.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.