Samsung a lansat Galaxy A5 si Galaxy A3

samsung galaxy a5 gold

Samsung vrea sa isi revigoreze portofoliul cu un nou design pentru audientele mai tinere odata cu seria Galaxy A. Producatorul a lansat noile telefoane Galaxy A5 si Galaxy A3 in Taiwan.

Samsung Galaxy A5 are specifiatii mai bune dintre cele doua dispozitive ce ofera un ecran HD cu diagonala de 5 inci, procesor Snapdragon 410 ce ruleaza la frecventa de 1,2GHz, 16GB spatiu intern de stocare, slot pentru card microSD, o camera foto principala cu un senzor de 13MP pe spate si una cu un senzor de 5MP pe partea frontala, WiFi 802.11 a/b/g/n, baterie cu capacitatea de 1300mAh si ruleaza sistemul de operare Android 4.4.4 KitKat.

Samsung Galaxy A3 are un ecran cu diagonala de 4,5 inci ce ruleaza la rezolutie de 960×540 pixeli, foloseste acelasi procesor, 1,5 GB capacitate memorie RAM, camera foto principala cu un senzor de 8MP iar cea frontala este aceeasi iar bateria are capacitatea de 1900mAh.

Ambele telefoane sunt disponibile in alb, negru si auriu. Galaxy A5 are un pret recomandat de 380$ iar Galaxy A3 are un pret de aproximativ 287$.

Nu sunt informatii disponibile despre o lansare internationala.

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus