Chiar daca Samsung de abia a mentionat cuvantul „smartphone” in cadrul CES, producatorul a prezentat doua noi telefoane pentru gama de dispozitive de nivel mediu. Samsung Galaxy E5 si Galaxy E7 sunt alternativele mai ieftine pentru Galaxy A5 si Galaxy A7.

Ambele telefoane au o grosime de 7,3mm si au o carcasa din aluminium iar compania ne mai reaminteste de gala Alpha odata cu acestea.

Samsung Galaxy E7 are un ecran HD Super AMOLED cu diagonala de 5,5inci, procesor quad-core ce ruleaza la frecventa de 1,2GHz, 2GB capacitate a memoriei RAM, 16GB spatiu intern de stocare (extensibil folosind un card microSD), doua camere foto: una principala cu un senzor de 13Mp si secundara cu un senzor de 5MP. Baterie are o capacitate de 2950mAh, suport dualSIM iar pretul va fi in jur de 363$.

Samsung Galaxy E5 este un dispozitiv mai modest: ercan HD Super AMOLED cu diagonala de 5 inci, procesor quad-core ce ruleaza la frecventa de 1,2GHz, 1,5GB capacitate memorie RAM, 16GB spatiu intern de stocare, doua camere foto: una principala cu un senzor de 8MP si secundara cu un senzor de 5MP. Alte specificatii mai includ o baterie cu capacitatea de 2400mAh, slot pentru card microSD, doua sloturi SIM iar pretul acestuia va fi in jur de 305$.

Ambele telefoane de la Samsung ruleaza sistemul de operare Android 4.4.4 KitKat alaturi de interfata TouchWiz UI iar Samsung a promis actualizarea la Android 5.0 Lollipop in viitor. Disponibilitatea internationala pentru noile dispozitive este inca in ceata pentru moment.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.