Samsung a lansat primul său smartwatch circular sub numele de Gear S2. Noul dispozitiv nu doar că primește o schimbare la nivel de design dar primește și noua interfața a sistemului de operare Tizen.

Pe lângă specificații, compania promite că noul ceas va fi mai fiabil oferind o durată de viață a bateriei mai mare și va include mai multe opțiuni de conectivitate printre care se numără NFC dar și noi funcții fiteness.

Noul Gear S2 oferă un nou sistem de control iar acesta oferă abilitatea de a controla ceasul fără a atinge ecranul oferind o nouă modalitate de a opera anumite aplicații ce oferă sunport pentru asta. Dispozitivul este rezistent la apă și praf și vine cu o baterie cu capacitatea de 250mAh. Samsung susține că bateria este suficientă pentru 2-3 zile de utilizare fapt ce ar fi destul de impresionant dacă se dovedește adevărat.

Una din noile funcții ale Gear S2 este inteligențe e urmărire a activităților zilnice. Asta inseamnă că puteți renunța la brățara de fitness deoarece acesta este capabil să vă ofere aceleasi funcții. Noul sistem de înregistrare de 24 de ore măsoară atât miscarea zilnică dar și somnul.

Gear S2 va fi compatibil cu orice dispozitiv ce rulează sistemul de operare Android 4.4 sau mai mare și deține cel puțin 1,5GB capacitate a memoriei RAM. Alte detalii ale dispozitivului includ un ecran de 360×360 pixeli ce folosește tehnologia AMOLED și va fi disponibil în mai multe variante iar un model 4G va fi disponibil din această toamnă.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.