Free cookie consent management tool by TermsFeed

Daca nu ati auzitt de Apple Continuity, aceasta este o functie ce permite utilizatorilor de produse Apple sa isi conecteze dispozitivele intr-un mod in care pana acum nu era posibil. Puteti incepe navigarea pe web pe telefon si o puteti continua pe Mac, puteti raspunde la apelurile primite pe iPhone pe iPad. Conceptul este unul interesant si poate de aceea Samsung a anuntat propria versiune a acestei functii la conferinta dezvoltatorilor Samsung.

Numele serviciului este Samsung Flow, si, ca si serviciul de la Apple, acesta va permite utilizatorilor sa schimbe taskuri intre dispozitivele Samsung. Samsung Flow este compusa din trei componente: Transfer, Defer si Notify.

Transfer este functia ce va permite transferul de taskuri, Defer va permite intarzierea unui task pana cand sunteti pregatiti iar Notify va oferi optiunea de a vizualiza notificarile pe orice ecran (tableta, smartphone, computer, TV sau smartwatch). Daca bateria este aproape consumata, televizorul va va anunta despre asta.

Mai jos regasiti un video de prezentare:

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.