Free cookie consent management tool by TermsFeed

Începând din februarie 2017, Vodafone a introdus în oferta de terminale noile telefoane smart ale gamei Samsung Galaxy A.

Noile dispozitive Samsung Galaxy A5 2017 și A3 2017, lansate oficial la începutul acestui an, vin cu un design stilat cu ramă de metal și sticlă 3D pe spate, precum și cu butoane restilizate. Ambele dispozitive sunt disponibile în două variante de culori, și anume Black Sky și Gold Sand.

În ceea ce privește performanțele, Samsung Galaxy A3 2017 și Samsung Galaxy A5 2017 sunt rezistente la apă și praf, fiind certificate IP68. Mai mult decât atât, acumulatorii celor două modele beneficiază de o autonomie semnificativ îmbunătățită și de porturi reversibile de tip USB-C.

Samsung Galaxy A5 2017 este disponibil pentru utilizatorii Vodafone România în versiunea cu ecran de 5,2 inci, iar Samsung Galaxy A3 2017, cu ecran de 4,7 inci, în magazinele Vodafone din toată țara, în magazinul online și în magazinele partenerilor.

Samsung Galaxy A3 2017 poate fi achiziționat la un preț de la 114 de euro, împreună cu abonamentul Super RED 29, iar Samsung Galaxy A5 2017 poate fi achiziționat la un preț de 199 de euro, împreună cu același abonament.

Abonamentul Super RED 29 include 6 GB de trafic, acces nelimitat la social media (Facebook, Messenger, Instagram, WhatsApp, Pinterest, Twitter, Snapchat, Tumblr, Viber, Message+), minute și SMS-uri nelimitate în orice rețea națională, 600 de minute internaționale pe mobil și, precum și un bonus de 3 luni de internet nelimitat național.

Mai multe detalii privind prețurile și disponibilitatea noilor telefoane Galaxy A3 și Galaxy A5 puteți găsi pe vodafone.ro.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.