Au fost multe zvonuri despre faptul ca Samsung lucreaza la un ceas inteligent. De aceasta data zvonurile par mai reale si pot deveni adevarate. Am aflat numele ceasului: Samsung Galaxy Gear si recent am aflat ca va fi disponibil pe piata la sfarsitul lunii Septembrie sau la inceputl lunii Octombrie.

Se spune ca Samsung Galaxy Gear va fi anuntat pe 4 Septembrie, atunci si Galaxy Note III va deveni oficial. Potrivit unei persoane din interiorul Samsung intr-o declaratie catre SamMobile, ceasul va fi disponibil in alb, galben, gri, negru si „alb auriu”. Primele patru variante de culori vor ajunge pe piata intre 23-29 Septembrie iar varianta alb auriu va fi disponibila in urmatoarea saptamana dupa primele patru (30 Septembrie-6 Octombrie). Aceasta versiune ar putea fi disponibila exclusiv unor regiuni sau unor specifici operatori mobili.

Data lansarii ceasului inteligent Samsung Galaxy Gear se poate schimba fata de zvonurile actuale dar se pare ca Samsung are interesul sa aduca noul ceas pe piata in Septembrie-Octombrie.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.