Samsung a inceput istoria telefoanelor cu ecrane mari, incepand cu Note – 5,3 inci si continand cu Note 2, care are un display de 5,5 inci, si continua sa o scrie, caci ultimele stiri arata ca Samsung va lansa, in prima jumatate a anului acesta, doua telefoane cu ecrane de 5,8 si, respectiv, 6,3 inci.

De multa vreme circula zvonuri conform carora cei de la Samsung vor lansa doua telefoane cu ecrane mari de 5,8 si 6,3 inci. Dupa ultimelor zvonuri, compania, se pare, va schimba numele celor doua dispozitive din Galaxy Fonblet in Galaxy Mega.

Numele de cod al smartphone-ului Galaxy Mega 5.8 este GT-I9152, ceea ce sugereaza ca noul dispozitiv va fi unul AndroidDUOS (dual sim). Galaxy Mega 6.3 poarta numele de cod GT-I9200, avand un dispaly la fel de mare precum mult zvonitul Galaxy Note 3.

Galaxy Mega 5,8 va aparea, se pare, in varianta alba in a 22-a saptamana a anului, urmand ca in saptamana a 25-a sa apara si Galaxy Mega 6,3 – in doua variante: alb si negru.

Share.
Avatar of Mihaela Savu

Pasionata de lumea virtuala, am decis sa ma alatur acestui proiect indraznet, care sper ca va va oferi toate informatiile de care aveti nevoie.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.