Se pare ca Samsung a inceput o aventura in a oferi smartphone-uri in orice dimensiune. In timp ce multora nu le plac dispozitivele imense ca si Note 2, Samsung a decis sa mearga si mai departe cu Galaxy Mega 5.8, fratele mai mic al Galaxy Mega 6.3, care este unul dintre cele mai mari telefoane de pe piata.

Galerie foto pe contul nostru de Facebook: facebook.com/TechCafeRo

Designul telefonului Mega 5.8 este un duplicat al fratelui sau – Mega 6.3 – diferit este faptul ca este mai mic. Nu mult mai mic, este putin mai mare decat Galaxy Note 2. La fel ca si celelalte dispozitive din linia Galaxy, pozitionarea butoanelor si setarile sunt aceleasi.

Samsung Galaxy Mega 5.8 are un display TFT, o rezolutie qHD de 960x540px si o densitate a pixelilor de 190ppi, nu este echipat cu un display AMOLED.

Specificatiile sale sunt destul de bune pentru a pastra interfata in utilizare normala, fara sa se blocheze, nu este recomandat pentru jocuri avansate, dar cele mai mici merg perfect.

Camera principala are un senzor de 8 MP si este capabila de a face captura fullHD 1080p iar camera secundara are un senzor de 1.9 MP. La nivel de sustinere, Galaxy Mega 5.8 are o baterie de 2600mAh.

Samsung Galaxy Mega 5.8 vine in versiunea pentru un singur SIM dar are si o versiune dual sim, nu difera nimic de la o versiune la alta, doar capacitatea de a folosi doua cartele la varianta dual sim.

Telefonul ruleaza Android 4.2.2 cu ultima versiune TouchWizz, are moduri tableta sau portret, este putin probabil sa il folositi pentru task-uri simple ca efectuarea unui apel, dar este un dispozitiv bun pentru distractie sau filme.

Camera include functionalitati ca: Auto, Best Photo, Continous Shot, Best Face, Sound and Shot, Panorama si sport. Reducerea culorilor se face bine dar ar fi fost nevoie de ceva mai multa claritate.

Samsung Galaxy Mega 5.8 este unul din smartphone-urile Android oferite de Samsung care nu ii putem atribui o functie exacta, nu este nici telefon nici tableta. Galaxy mega 5.8 este disponibil atat in varianta dual sim cat si in varianta single sim.

Pretul variantei single SIM este: 2399,99 Lei la eMag.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.