In timp ce Samsung Galaxy Gear smartwatch si Samsung Galaxy Note 3 au fost starurile Samsung la evenimentul IFA din Berlin, un alt dispozitiv – o tableta – isi va face aparitia. Samsung Galaxy Note 10.1, editia 2014 va deveni un nou memru din linia de tablete premium Samsung.

Reprezentantii companiei din Coreea de Sud au anuntat detalii despre disponibilitatea tabletei pe piata din SUA. Ne puetm astepta ca Samsung Galaxy Note 10.1 – editia 2014 – sa fie lansata pe 10 Octombrie iar compania accepta precomenzi incepand cu aceasta noapte.

Pretul tabletei in versiunea de 16GB este de 550$, cu 50$ in plus aceasta are 32GB spatiu de stocare. Samsung Galaxy Note 10.1 va fi disponbila la retailerii populari din SUA ca: Amazon, Walmart, Best Buy, Fry’s si altii.

Noua tableta de 10.1 inch de la Samsung va deveni cel mai puternic dispozitiv de pe piata tabletelor, aceasta are un procesor Exynos 5420 quad-core, 3Gb memorie RAM iar ecranul sau de 10.1 inch va rula la o rezolutie de 2560x1600px oferind o densitate a pixelilor de aproape 300ppi. Spatiul de stocare intern poate fi extins printr-un card microSD.

Samsung Galaxy Note 10.1 editia 2014 – va rula sistemul de operare Android 4.3 si alte optiuni la care Samsung a lucrat pentru interfata personalizata. Samsung Galaxy Note 10.1 are suport pentru S-Pen si va functiona cu aplicatii ca Screen Write, S Finder, Action Memo si Scrapbook. O alta imbunatatire adusa este abilitatea de a rula in acelasi timp aceeasi aplicatie in mai multe instante dar si navigarea intre aplicatii.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.