Ceva mai vechiul Samsung Galaxy Note II primeste in cele de urma actualizarea sistemului de operare la Android 4.4 KitKat! Conform site-ului SamMobile, o actualizare pentru Note II este oferita utilizatorilor din Franta incepand de azi (via Kies). Presupunerea noastra este ca si utilizatorii din alte tari vor primi aceasta actualizare in scurt timp. Facem precizarea ca vorbim despre modelul international Samsung Galaxy Note II – GT-N7100.

Nu stim cand celelalte variante ale acestui model vor primi actualizarea. Speram insa ca acest lucru se va intampla curand. Cei de la Sprint, de exemplu, au confirmat deja ca modelul lor Note II va primi KitKat in cursul anului acesta. Acest lucru inseamna ca, probabil, si cei de la Verizon, At&T si T-Mobile vor actualiza sistemul de operare al modelor Note II vandute. Intre timp, o serie de imagini cu Android 4.4.2 ruland pe Note II N7100 au aparut in presa.

Ne asteptam ca Samsung sa aduca Android 4.4 KitKat si pe alte dispozitive mai vechi, inclusiv Galaxy S III, in viitorul apropiat.

Share.
Avatar of Mihaela Savu

Pasionata de lumea virtuala, am decis sa ma alatur acestui proiect indraznet, care sper ca va va oferi toate informatiile de care aveti nevoie.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.