Samsung lanseaza varianta Galaxy Golden a modelului Galaxy Folder

Dupa ce au introdus pe piata, in era smartphone-urilor Android, telefonul Galaxy Folder, un telefon Android cu clapeta, urmat de mult mai micul W789, cei de la Samsung tocmai ce au anuntat lansarea Galaxy Golden (model SHV-E400), al treilea telefon Android cu clapeta, o varinata mai noua a modelului Galaxy Folder.

In combinatia de culori preferata de Sam Sparro, Galaxy Golden este un smartphone cu clapeta care are doua ecrane de 3,7 inci in partea superioara.

Spre deosebire de Galaxy Folder, cele doua ecrane ale acestui model sunt Super-AMOLED si au aceeasi rezolutie WVGA de 800×480 pixeli. Singura camera foto are 8MP.

Printre specificatii avem un procesor dual-core de 1,70 GHz, iar memoria RAM si capacitatea de stocare sunt necunoscute. Sistemul de operare este Android 4.2.2 Jelly Bean, insotit de o serie de aplicatii specifice Galaxy S4, cum ar fi S-Health.

Desi Galaxy Golden arata in mod cert mai bine decat alte telefoane Android cu clapeta, pretul la care acesta poate fi achizitionat nu se justifica (700 de dolari).

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus