Free cookie consent management tool by TermsFeed

Samsung este pe val iar de această dată a lansat un nou laptop performant în cadrul evenimentului Computex 2017 care s-a desfășurat la Taipei. Noul laptop ultraportabil Samsung Notebook 9 Pro va fi disponibil în două variante: o variantă de 13,3 inci și o variantă cu ecran de 15 inci.

Samsung Notebook 9 Pro va afișa o rezoluție FullHD de 1920×1080 pixeli pe ambele variante ale ecranului iar ecranul poate fi rotit la 360 de grade transformându-se cu ușurință într-o tabletă atunci când aveți nevoie de aceasta. Pe lângă rotirea ecranului la 360 de grade, dispozitivul va include și stilusul S Pen care este ascuns într-un slot dedicat sub tastatură și care are nu mai puțin de 4000 de niveluri de presiune, suport pentru Windows Ink dar și pentru pachetul software propriu Air Command, pachet regăsit pe telefoanele și tabletele din familia de produse Samsung Galaxy.

Specificațiile tehnice sunt foarte bune iar noul laptop poate deveni o alegere bună pentru orice utilizator care vrea mai multă portabilitate. Noul Notebook 9 Pro folosește procesorul Intel Core i7-7500U și are 256GB spațiu de stocare rapidă pe unitate SSD.

Varianta cu ecran de 13,3 inci va avea 8GB capacitate a memoriei RAM și grafică Intel HD Graphics 620 iar varianta cu ecran de 15 inci va oferi 16GB capacitate a memoriei RAM și procesor grafic dedicat prin intermediul plăcii video AMD Radeon 540 care oferă 2GB memorie video.

Alte detalii tehnice mai includ două porturi USB, un port USB de tip C, port HDMI, un slot pentru un card microSD, conexiune Wi-Fi 802.11 ac 2×2, Bluetooth 4.1, difuzoare stereo cu puterea de 2W, camera web HD 720p cu infraroșu și o baterie de 54Wh cu suport pentru încărcare rapidă.

Noul Samsung Notebook 9 Pro va ajunge pe piață anul acesta iar compania nu a oferit detalii despre prețul sau disponibilitatea produsului.

Foto și sursă : engadget.com

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Un comentariu

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.